Leagoo betreedt high-end markt met Leagoo Elite Serie.

Leagoo Elite

Leagoo Elite

Laatst viel mijn oog op de onderstaande afbeelding. Behalve dat er een mooie jonge dame is waar te nemen op de Global Resource Exhibition in hongkong, werd mijn aandacht getrokken door de achtergrond. Het model van de telefoon op de achtergrond kwam mij niet bekend voor. Na wat simpel speurwerk zag ik ook andere afbeeldingen welke de nieuwe Leagoo Elite serie verraden.

Leagoo vs Doogee.

Leagoo is een nieuwe Chinese fabrikant welke hevig concurreert met Doogee. Beiden leveren telefoons tegen bodem prijzen voor een respectabele kwaliteit. Leagoo is echter in één ding sterker waarin doogee toch wel een steek heeft laten vallen. Ben je op zoek naar enige vorm van klantenservice bij Doogee… Dan kan je lang zoeken. Deze lijkt er namelijk niet te zijn. Doogee lijkt slachtoffer te zijn van zijn eigen populariteit.

Leagoo heeft hierop slim ingespeeld door behalve degelijke toestellen ook een klantenservice op te zetten die je, je gelooft het niet, zelfs kan bellen. Ook maakt Leagoo gebruik van een duidelijke garantieregeling.

High-end specificaties.

Één ding bleef Leagoo in achter, het uitbrengen van een toestel met high-end specificaties. De Elite series bestaat uit drie toestellen. Deze maken gebruik van een mtk6592 soc. Dit is een wat krachtigere chipset voor telefoons. De Leagoo Elite 1 is zelfs voorzien van Gorillaglass, 2GB RAM en 16GB ROM.

Verkrijgbaarheid.

Het is afwachten wanneer het toestel verkrijgbaar is. Ook is niet bekend of alleen bij DX.com een presell actie is of dat men ook bij andere webshops het toestel kan reserveren. Uiteraard gaan wij proberen een review sample te bemachtigen.

Bron

Tweakers.nl forumtopic

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.